Carti online – Ce mai citesc romanii

0
370

Probabil ati auzit despre celebrul film Hoata de carti. Este un film care mi-a placut enorm de mult si din aceasta cauza am inceput sa citesc si cartea hotul de carti. Actiunea din carte se petrece in Germania nazista cand evreii nu mai erau bine priviti de armatele nemtesti. O fetita este singura careia ii placea sa citeasca carti mai ales in perioada cand acestea erau interzise.

Este un film excelent care m-a facut sa incep sa citesc si cartea. Sper sa fie la fel de buna si cartea fiindca am cumparat-o recent de pe un magazin de carti online. Au inceput sa imi placa aceste magazine online deoarece in zona unde locuiesc nu gasesc nicio biblioteca. Sunt in schimb foarte multe carciumi unde oamenii se delecteaza doar cu materie de buna calitate.

Recent am terminat de citit lebada neagra. Este o carte pe care o recomand si trebuie sa recunosc ca mi-a placut foarte mult. Din pacate nu sunt foarte multi scriitori romani care se pot afirma la fel de bine ca cei din strainatate, la fel ca Aghata Christie sau Dan Brown. Acestia sunt doi scriitori de exceptie care au scos niste serii de carti spectaculoase.

Si Lev Tolstoi este un autor foarte bun. Rusii au multi scriitori care fac niste povesti de exceptie. Am citit cateva carti de-ale lor care mi-au fost pe plac. Ma uitam pe Facebook si am observat ca nu foarte multi prieteni de-ai mei au carti preferate. Proabil cauza este ca nu au citit vreuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here