Carlige de remorcare pentru autoturismele Skoda Octavia

0
430

Unele dintre modelele de masini sunt dotate din fabricatie si cu carlig remorcare, iar pentru altele trebuiesc cumparate separat aceste sisteme. Practic, cu ajutorul unui carlig remorcare montat la masina se poate atasa si o remorca sau se poate tracta o alta masina, care are o defectiune si nu mai functioneaza, fiind nevoie sa fie astfel deplasata catre o unitate service. Exista mai multe tipuri de astfel de carlige, care difera si in functie de marca sau tipul de masina, dar si de model sau sistem de montare. De exemplu, un carlig remorcare Skoda Octavia 2 este diferit de un carlig remorcare Skoda Octavia 1, chiar daca este vorba despre acelasi marca de masina. Daca doriti sa achizitionati un carlig Skoda Octavia, este recomandat sa comunicati comerciantului ce tip de Skoda detineti si mai ales care este anul de fabricatie al automobilului.

Cand vine vorba de pret, diferentele sunt foarte mici intre modelele de carlig remorcare Skoda Octavia 2 si cele de carlig remorcare Skoda Octavia 1, insa sistemul de prindere si montare difera, astfel incat este necesar sa precizati exact modelul masinii pentru a achizitiona produsul corespunzator. Pe auto-hak.ro gasiti o gama foarte variata de carlige de remorcare pentru toate modelele de automobil Skoda, la un pret foarte avantajos. In plus, trebuie sa stiti ca daca alegeti sa achizitionati un carlig Skoda Octavia 1 in pret este inclusa si instalatia electrica aferenta (priza si cablaj cu 7 pini), astfel incat veti face economie de bani, nefiind nevoiti sa comandati si sa cumparati si aceasta componenta separat.

Atunci cand achizitionati un carlig de remorcare de pe auto-hak.ro aveti garantia unui produs original (se acorda garantie de 36 de luni), care este omologat RAR si corespunde normelor europene in vigoare. In plus, fiecare model de carlig de remorcare de pe site este insotit de o descriere ampla a caracteristicilor sale tehnice, precum si informatii despre montarea acestuia sau a greutatii maxime a remorcii pe care puteti sa o utilizati. In acelasi timp, vi se pun la dispozitie, in mod gratuit, si instructiunile de montare a carligului sau a instalatiei electrice, in format digital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here