Carje ortopedice

0
858

In termeni medicali, o fractura reprezinta intreruperea continuitatii unui os, mai exact ruperea osului (totala sau partiala) intr-unul sau mai multe locuri. Exista mai multe tipuri de fracturi, clasificate in functie de tipul lor, de modul in care s-au produs sau de localizarea acestora. Fracturile membrelor inferioare reprezinta unele dintre cele mai neplacute tipuri de accidentari, deoarece necesita o perioada destul de lunga de recuperare, iar pentru a va putea deplasa sunteti nevoiti sa apelati la diverse dispozitive sau sisteme, cum ar fi o pereche de carje ortopedice.

In functie de varsta pacientului si de starea acestuia se poate apela, pentru deplasare, la diferite tipuri de carje medicale, cat si la cadre special concepute pentru acest scop. Exista diverse tipuri de carje ortopedice: cu sprijin subaxilar, cu patru picioare, carje copii, etc. Este important sa folositi exact tipul de carje medicale recomandat de catre specialistul ortoped.  In acelasi timp, cadrele medicale va vor face o serie de recomandari, de care este indicat sa tineti cont daca doriti sa grabiti vindecarea si recuperarea dumneavoastra dupa fractura suferita sa fie cat mai usoara si rapida.

Atunci cand folositi o pereche de carje ortopedice sau un anumit model de astfel de dispozitive trebuie sa respectati o serie de reguli, astfel incat sa va puteti deplasa corespunzator, dar in acelasi timp sa menajati piciorul suferind. Pentru cei mici, care din nefericire au suferit accidentari exista astfel de carje copii special concepute pentru ei si avand un design atragator.

Daca aveti nevoie sa achizitionati carje medicale sau carje copii, cele mai bune oferte le gasiti pe site-ul ortopedica.ro. Pe site beneficiati de preturi foarte avantajoase, iar produsele pot fi achizitionate si prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, atat gratuit, cat si compensat. Produsele special destinate pentru tratament si reabilitare sunt disponibile atat in magazinul virtual amintit, cat si in cele 37 de magazine din diferite localitati din tara. Veti beneficia de expertiza si consilierea specialistilor din cadrul echipei companiei Ortopedica, precum si de vasta experienta a acestora, acumulata din anul 2001(anul infiintarii companiei) si pana in prezent, atunci cand trebuie sa alegeti si sa achizitionati un dispozitiv medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here