Carje Bucuresti

0
675

In viata exista si situatii neprevazute si neplacute, dar si accidente, care, pentru moment, ne incapaciteaza din punct de vedere fizic si ne obliga sa apelam la diverse dispozitive pentru a ne putea deplasa: carje, baston, cadrul de mers, etc.  De exemplu, cazaturile pe gheata care au ca rezultat fracturi ale membrelor inferioare, sunt astfel de evenimente, in urma carora ajungem sa folosim carje pentru a ne putea deplasa. In cazul fracturilor unuia dintre membrele inferioare, se procedeaza la fixarea acestuia in gips, iar medicul recomanda sa nu calcam pe acel picior pentru o anumita perioada, care variaza in functie de severitatea fracturii. In aceasta situatie, pentru a ne putea deplasa suntem nevoiti sa cumparam carje ortopedice. Daca sunteti in cautare de carje Bucuresti, cele mai bune produse, la cele mai avantajoase preturi, le gasiti pe ortopedica.ro

Folosirea carjelor poate parea dificila la inceput, deoarece este o situatie noua pentru noi si tendinta este de a pune piciorul jos pentru a pasi. Este nevoie de ceva exercitiu pentru a deprinde noul mod de deplasare, dar mai ales de rabdare si perseverenta. Chiar si in cazul imobilizarii piciorului in gips este necesar sa ne deplasam pe propriile picioare, cu ajutorul unor carje, pentru a nu se atrofia muschii membrului sanatos.

Exista pe piata de profil mai multe tipuri de carje ortopedice: unele care au sprijin subaxilar, altele care au patru picioare in capat (pentru un plus de sprijin), altele cu sprijin pe antebrat si inaltime reglabila, etc. Este important sa respectati indicatiile medicului si sa achizitionati exact acel tip de carje pe care acesta vi le-a recomandat.

In cazul in care doriti sa achizitionati carje Bucuresti, dar nu aveti bani suficienti, trebuie sa stiti ca site-ul ortopedica.ro permite si procurarea carjelor prin intermediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, fie gratuit, fie compensat. In acest fel veti putea sa va achizitionati carjele de care aveti nevoie, astfel incat sa va puteti deplasa chiar daca aveti piciorul in gips, ati suferit o interventie chirurgicala la membrul inferior sau suferiti de o alta afectiune care va afecteaza capacitatea de a va deplasa singuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here