Canapelele intre sic si necesitate

0
636

Canapelele reprezinta o piesa de mobilier ce se gaseste in aproape toate locuintele. Sunt destul de accesibile ca pret, ocupa mai putin spatiu decat un pat sau o sofa si au un design atragator. Fie ca sunt acoperite cu material textil, piele naturala sau imitatie de piele, canapelele sunt potrivite atat in living, cat si in dormitor (canapele extensibile care se transforma in pat, dar ajuta la economisirea spatiului). Canapele living la preturi competitive puteti gasi cu usurinta daca alegeti sa vizitati site-urile de specialitate, cum ar fi unican.ro. Unican este o companie specializata in designul, productia si instalarea, la standarde de inalta calitate, a mobilei la comanda. Puteti vizita oricand unul dintre cele trei magazine, din Bucuresti si Constanta, pentru a vedea produsele. Gama de produse este foarte variata si acopera o plaja larga de gusturi: de la canapele clasice, uni, la canapele cu modele tineresti, in culori calde. In plus, puteti sa optati oricand pentru canapele la comanda, dintre modelele existente sau unul apecial, pe care il doriti. In functie de modelul pe care dumneavoastra il doriti, puteti, impreuna cu specialistii de la Unican sa creati un produs original, care sa corespunda gustului si cerintelor spatiului pe care il aveti la dispozitie.

Puteti opta pentru canapele clasice, fixe, sau canapele extensibile. O alta solutie propusa pe site o reprezinta canapele de living, tip coltar, foarte potrivite mai ales in spatii mai mici, cum ar fi in apartament. Acestea au design atragator si sunt foarte practice, mai ales ca sunt extensibile si se pot transforma rapid intr-un pat confortabil pentru musafiri sau rude.

Canapelele extensibile sunt foarte potrivite si pentru camera copilului scolar. Acesta inca se mai joaca si are nevoie de spatiu, asa ca solutia optima o reprezinta canapeaua extensibila, care atunci cand se strange elibereaza spatiu. Insa canapelele extensibile sunt potrivite si pentru liceeni sau tineri. Un astfel de model de canapea propus de Unican este canapea Young extensibila pentru camera copilului. Designul este tineresc, in culori calde, astfel ca va fi pe gustul copilului sau adolescentului. Se poate transforma foarte rapid si usor in pat si se strange la fel de usor. In plus, este prevazuta cu cutie de depozitare, ce poate fi folosita pentru perna si pilota.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here