Calatoria perfecta

0
1265

Londra a fost mereu un oras pe care am vrut sa il vizitez. In primul rand datorita culturii acestui oras, datorita stilului elegant si sobru, pe care notiunea de gentleman sau lady il impune. Am citit undeva ca un adevarat gentleman sau o adevarata lady se imbraca cu cele mai elegante haine chiar si atunci cand isi serveste cina singur sau singura. Pentru mine Londra este simbolul elegantei absolute. Este orasul in care intalnesti conceptul de “rasat” la absolut. Pentru mine a fost mereu orasul in care nobilitatea este la ea acasa. Nu stiu daca a contat vreodata faptul ca Regina are acolo rezidenta! Este un oras nobiliar si atat!

Dar imaginati-va cum ar fi, ca iubirea vietii voastre (peste care nu ati reusit niciodata sa treceti!!!!) sa locuiasca acolo! Oare ce ati simti? Cand am aflat ca barbatul care a reusit sa imi schimbe total viziunea asupra vietii locuieste la Londra, am avut o sclipire! O idée! Nebuneasca, este drept… Dar idea a inceput a germina si a incoltit… Am reusit sa reiau legatura cu acea persoana, dupa aproape 15 ani, pe un site de socializare. Si am constatat ca sentimentele erau reciproce…. Asa ca am decis sa imi pun idea in practica! Sa ii fac o surpriza si sa imi fac si mie, in acelasi timp, un fel de test. Sa vad cu ochii mei si sa simt daca lucrurile stau la fel sau anii care au trecut peste noi ne-au schimbat!

Zis si facut! Am inceput sa caut un bilet de avion pentru destinatia Londra! Am cautat pe toate site-urile de bilete de avion un prêt cat mai accesibil. Si in cele din urma am gasit pe aerolines.ro biletul catre Londra. Nu mi-a venit sa cred! Erau bilete disponibile exact in perioada in care eu puteam sa imi iau un concediu neprevazut de catre patronii firmei la care lucram, caci era un program mai lejer! Iar preturile erau mai mult decat accesibile! Evident ca am achizitionat imediat biletul (imi era teama ca voi da inapoi daca nu plateam imediat!).

londra1

Am ajuns la destinatie, plina de emotii si intrebari, tematoare si in acelasi timp plina de speranta! Oare va mai fi la fel? Oare dragostea noastra a supravietuit in timp? Oare vom mai reusi sa ne conectam? Erau doar cateva intrebari care ma framantau in timpul zborului…

Am ajuns la destinatie in conditii excelente (Multumesc aerolines.ro si pilotului!). Am dat telefon si am anuntat ca am aterizat la Londra. Surpriza a fost de proportii, iar reintalnirea demna de cele mai frumoase filme de dragoste! Nu ezitati sa va urmati cele mai indraznete vise! Nu uitati ca exista companii care va pot ajuta sa va puneti visele in practica!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here