Cadouri la moda de sarbatori

0
749

De cateva zile incoace am intrat pana si eu in febra sarbatorilor. Fiind o persoana cu imaginatia bogata, am hotarat ca anul acesta sa imi uimesc prietenii cu niste cadouri mai speciale.

Asadar, calma si increzatoare in mine am inceput sa il intreb pe unchiul Google despre ce cadouri sunt la moda anul acesta. Nu mare mi-a fost mirarea cand am descoperit niste site-uri care ofera chiar ele idei de cadouri ingenioase.

Un site care mi-a atras in special atentia este Fungadgets.ro, unde am gasit o serie de gadgeturi interesante care ar putea entuziasma pana si cel mai morocanos prieten. . Dintre acestea, doua mi-au captat atentia in mod deosebit.

Primul dintre ele este tastatura holografica Epic Keyboard, pe care o putem conecta la orice smartphone, proiectand astfel pe birou o tastatura Qwerty vituala. Mi se pare foarte utila atunci cand avem un smartphone de dimensiuni reduse si trebuie sa ne chinuim sa tastam pe el.

tastatura-epic-keyboard-tanc-rover-20-brookstone

Al doilea gadget l-am ales constienta de faptul ca barbatii se maturizeaza mai greu si intotdeauna pastreaza in ei un suflet de copil. Sunteti curiosi? Am ales un Rover 2.0 Brookstone, un mini tanc pe care il poti controla prin intermediul smartphone-ului sau a tabletei. Credeti-ma, este cel mai bun mod de a spiona pe cineva, mai ales ca acesta este capabil sa transmita imagini clare chiar si pe timp de noapte.

Fiind foarte incantata de alegerile facute, astept cu nerabdare venirea Craciunului si mai ales reactiile prietenilor mei, dupa ce vor primi cadourile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here