Bravissiomo – o scoala de arta altfel

0
354

Talentul este har de la Dumnezeu. Si fiecare din noi are talent la ceva, insa exista persoane inzestrate cu atat de mult talent, incat este pacat sa nu si-l valorifice si sa nu il cultive. Este foarte important ca parintii sa se implice si sa investeasca in copii, inca de la varste mici, atunci cand sesezeaza inclinatiile artistice ale celor mici. Indiferent ca este vorba de inscrierea copiilor la cursuri de canto, daca acestia au inclinatii spre muzica si o voce deosebita, la cursuri de actorie, daca cei mici au talent dramatic sau elocvism in exprimare, ori la cursuri de pian, vioara sau chitara, daca sesizeaza o inclinatie spre cantatul la instrumente.

Insa nu este tarziu niciodata, pentru nici o persoana, sa incerce sa isi valorifice sau sa isi cultive inclinatiile artistice native. In fiecare dintre noi este o particica de suflet de artist, insa trebuie sa avem curajul sa il descoperim, dedicatia necesara sa muncim pentru acest talent si rabdarea sa ne si afirmam. Scoala Bravissimo ofera tuturor doritorilor o gama foarte variata de cursuri de actorie, canto, pian, chitara, vioara, la preturi foarte avantajoase!

Este greu numai primul pas! Urmatorii vin de la sine, sub indrumarea atenta a unor cadre specializate, care stiu cum sa scoata ce este mai bun in fiecare voce pe care o asculta, care stiu cum sa stimuleze orice persoana, cat de timida, sa isi arate adevarata valoare. Iar acest lucru este extrem de important pentru cei aflati la inceput de drum, mai ales pentru copii si adolescenti!

Insa Bravissimo Music nu ofera doar lectii de canto, actorie, studiul tehniciii si artei vocale, ci ofera servicii complete de publishing, management, impresariat si booking pentru tinerele sau nou descoperitele talente!

Scoala Bravissimo ofera gratuit o evaluare initiala tuturor celor care doresc sa urmeze cursuri de canto, oferind o opinie profesionista, dar sincera, tuturor amatorilor. Insa in momentul in care sunteti acceptati, puteti avea certitudinea ca veti fi instruiti de catre cei mai buni profesori, ce sunt inalt instruiti, dar in acelasi timp veti intra intr-o mare si frumoasa familie artistica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here