Black Friday la eMag – 17 Noiembrie 2017

0
493

Black Friday la eMag va fi in data de 17 Noiembrie, iar reducerile dupa cum ne-am obisnuit din anii trecuti incep spre dimineata. Discount-urile se anunta substantiale chiar pana la 90%, asa ca este un bun prilej de a ne achizitiona produsele mult dorite, telefoane si alte electrocasnice

Desi Black Friday este un eveniment de import, se bucura de o mare popularitate in randul romanilor. In principiu, Black Friday este ziua in care se da startul la cumparaturile pentru sarbatori. La origini, americanii care au inventat acest fenomen, stabileau ca timp de o saptamana dupa Ziua Recunostintei, sa scada radical preturile la anumite produse, astfel incat oricine sa isi poata permite sa cumpere cadouri pentru Craciun.

In Romania acest “fenomen” a luat amploare in ultimii cativa ani, si a fost rapid asimilat de catre comercianti, indiferent daca este vorba de magazine fizice sau virtuale. Magazinele participante la acest eveniment se intrec in preturi cat mai reduse, astfel incat sa aiba parte de vanzari cat mai mari si de un aflux de clienti sau vizitatori cat mai ridicat. Uneori nu se respecta neaparat intervalul de o saptamana, reducerile fiind acordate pe perioade mai extinse, uneori incepand cu o saptamana inaintea perioadei efective stabilite initial. Din ce in ce mai multe brand-uri s-au alaturat conceptului de Black Friday, astfel incat acum sunt acoperite practic cam toate categoriile de produse, de la electronice si electrocasnice, la imbracaminte si jucari, produse pentru ingrijire personala sau articole de menaj, etc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here