Black Berry Z10 – Review –

0
629

Era timpul sa apara un telefon care sa- i faca lui Apple Iphone 5 concurenta serioasa….

Si iata ca pe 30 Ianuarie s-a lansat Black Berry Z10. Vestile despre acest telefon au aparut cu mult inaintea lansarii oficiale si chiar fara a se sti concret cum va arata si ce specificatii va avea, a reusit sa atraga atentia asupra sa.

Ideea este ca daca va asteptati sa fie acelasi BlackBerry cu care erati obisnuiti, ei bine nu ecazul! Prea putine lucruri au fost pastrate din vechiul concept, insa asta este in favoarea utilizatorului final!

Design- ul   nu este ceva extraordinar, desi ma asteptam la ceva inovator. Tot aparatul este facut din sticla si plastic, iar producatorii sustin ca desi nu are Gorilla Glass este la fel de  bine securizat, iar ecranul are o protectie speciala impotriva petelor de grasime.

Ecranul are 4,2”, ceea ce il face competitor direct cu IPhone5 la dimensiune, dar si la rezolutie: 768x 1280. Display-ul este touchscreen capacitiv. Noul model de BlackBerry are un procesor dual-core de 1,5 GHz (Krait) si chipset Qualcomm MSM8960 Snapdragon. Memoria interna este de 16 GB, extensibila pana la 64 GB cu card de memorie si are o memorie RAM de 2GB. Sistemul de operare este evident BlackBerry 10 OS.

Device-ul are doua camere: una primara de 8MP si una secundara, situata frontal de 2 MP. Camera principala este destul de performanta si beneficiaza de blitz LED, dar si de anumite caracteristici care va asigura instantanee deosebite (gen auto-focus, stabilizare automata de imagine, detectia chipurilor, etc). Si calitatea filmarilor este una de exceptie- 30 cadre pe secunda si 1080 pixeli.

Utilizatorul beneficiaza de un control mai rapid si mai usor asupra mesajelor, asupra manevrarii aplicatiilor, asupra conectivitatii si organizarii spatiului si fisierelor, etc. Este un telefon deosebit, care speram sa ajunga in scurt timp si in Romania. Inca nu se stie nimic despre pretul cu care va fi comercializat, insa sunt convinsa ca fanii acestui tip de telefon nu vor ezita sa il achizitioneze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here