Bitdefender pentru Android

0
510

Daca pana acum ne preocupam sa instalam numai pe calculatoare sau laptop-uri sisteme antivirus pentru a le proteja de gama foarte mare de virusi informatici, iata ca acum, datorita tot mai deselor atacuri asupra telefoanelor mobile cu sistem de operare Android, a devenit necesar sa ne instalam si pe smartphone-uri programe antivirus.

Bitdefender, care la ora aceasta se pare ca este cel mai vandut program antivirus din Romania, a lansat acum cateva zile Antivirus Free for Android, o aplicatie care protejeaza telefoanele mobile cu sistem de operare Android de o larga gama de virusi.

Avantajul major al acestui program este ca este gratuit. Un alt aspect foarte important este ca atunci cand ruleaza acest program scaneaza in cloud, asa ca nu va consuma bateria telefonului. Aplicatia este foarte usor de utilizat si va va proteja telefoanele de atacurile informatice cu virusi, care au devenit din ce in ce mai dese si mai virulente.


Majoritatea virusilor care ataca telefoanele cu sistem de operare Android urmaresc sa obtina informatii despre utilizator (parole, mail-uri) sau incarca factura telefonului, caci cel care a “plantat” virusul efectueaza apeluri care au costuri foarte mare (cum ar fi cele catre numere speciale sau hot-line-uri).

Dupa ce va instalati aplicatia Bitdefender Antivirus Free for Android aceasta va rula in cloud (ramanand astfel in permanenta up- date- ata la cele mai recente versiuni), scanand eficient telefonul si anuntandu-va atunci cand detecteaza vreo amenintare.

Trebuie sa recunosc ca am incredere in cei de la Bitdefender intru-cat au o vasta experienta, acumulata de-a lungul anilor, in oferirea de solutii antivirus pentru calculatoare, astfel incat pentru ei a fost un pas firesc sa creeze o aplicatie pentru telefoanele care utilizeaza sistemul de operare Android.

Inca nu mi-am instalat aceasta aplicatie, insa o voi descarca de pe Internet si o voi folosi. Sper ca va fi la fel de eficienta ca cea pentru calculator, cu care nu am avut nicio experienta negativa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here