Descarca Bitdefender Mobile Security – Antivirus pentru Android

0
597

Odata cu extinderea numarului de telefoane mobile tip smart, si-au facut aparitia si o serie de aplicatii, programe si chiar virusi care pot afecta buna functionare a telefonului sau care permit accesul la anumite informatii pe care le aveti stocate in aparat sau cartela SIM. Din acest motiv a fost impetuos sa apara si sisteme de protectie ca ale celor de la Bitdefender destinate aparatelor care folosesc sistemul de operare Android.

Bitdefender Antivirus pentru sistemele de operare Android este poate cea mai eficienta si la indemana solutie pentru a-ti pastra telefonul in siguranta, departe de virusi informatici sau chiar furtul de date personale.

Pe site-ul lor puteti gasi solutii foarte variate, atat pentru a va proteja calculatorul, laptop-ul, tableta sau telefonul. Partea cea mai buna este ca producatorii ofera, gratuit, posibilitatea de a testa programele lor, astfel incat aveti sansa sa va convingeti singuri de eficienta acestora.

Bitdefender Mobile Security consider ca este cea mai potrivita solutie pentru telefon, caci asigura atat scanarea pentru depistarea unor eventuale programe tip malware, cat si protectia impotriva unui atac sau amenintare electronica, asigurand in acelasi timp si o navigare sigura pe Internet de pe un dispozitiv mobil, cum ar fi smartphone-ul sau tableta.

bitdefender_pt_smartphone

Ba mai mult, faptul ca acest program foloseste detectia de tip cloud, iti va cruta bateria, neconsumand practic resurse din aceasta, insa in acelasi timp asigurandu-ti protectia impotriva instalarii unor aplicatii periculoase si impiedica patrunderea unui virus sau program viciat in telefonul tau.

Bitdefender Mobile Security te va anunta de fiecare data daca atunci cand navighezi pe Internet esti pe cale sa accesezi o pagina care contine programe periculoase, tentative de phishing sau reprezinta o altfel de amenintare pentru gadget-ul tau. Concret, programul iti ofera: consilier confidențialitate (ofera informatii despre aplicatiile care ar putea rula fara stirea ta), scanare antivirus, securitate web si asigurarea antifurt (Anti-theft localizeaza sau blocheaza de la distanta telefonul tau).

Poti beneficia si de o versiune free a acestui program, dar care nu iti ofera toate avantajele pe care le meriti, sau poti alege sa achizitionezi acest program la pretul de numai 29,95 RON pe an! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here