Banci scolare si pentru gradinita

0
208

Cu totii ne dorim ca cei mici sa beneficieze de cele mai bune conditii in momentul in care parasesc confortul casei parintesti pentru a urma cursurile unei gradinite sau ale unei scoli. Este foarte important ca mobilierul pe care il vor folosi copii sa fie adaptat pentru nevoile lor si sa le asigure confortul maxim, precum si conditiile de siguranta necesare. Un mobilier nepotrivit sau insuficient finisat poate reprezenta un adevarat pericol pentru copii si le poate afecta siguranta si dezvoltarea armonioasa.

Cele mai bune banci scolare le gasiti la LandScapeConcept! Inca din anul 2005 echipa de specialisti ai companiei proiecteaza si executa cel mai bun mobilier scolar si pentru gradinite, acordand o atentie sporita detaliilor, dar mai ales sigurantei celor mici. Din acest motiv, mobilierul confectionat  pentru copii la LandScapeConcept nu are margini ascutie sau colturi in care se pot rani cei mici, este confectionat din materiale naturale si de calitate si colorat cu vopseluri sigure, non toxice, potrivite pentru uzul celor mici, are forme ergonomice si adaptate la pozitia corecta a corpului.

Mobilierul pentru scolari de la LandScapeConcept este astfel conceput incat cei mici sa se simta atrasi de acesta, dar in acelasi timp sa nu perceapa in mod negativ obligativitatea de a sta cuminti in bancute. Bancile scolare de la acest producator vin intr-o paleta cromatica foarte frumoasa, folosindu-se culori calde, dar linistitoare pentru micii elevi. De asemenea, mobilierul este perfect adaptat inaltimii celor mici si este foarte usor de folosit chiar si de prichindeii mai mici de statura.

Indiferent ca este vorba de masute sau scaune pentru copii, de pupitre sau banci scolare clasice, de patuturi pentru gradinite sau dulapuri multifunctionale pentru gradinite si scoli, mobilierul de la LandScapeConcept corespunde tuturor normelor in vigoare si ofera celor mici o experienta de neuitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here