Automatizari porti batante

0
1372

Siguranta dumneavoastra si a celor dragi sau siguranta spatiului dumneavoastra de lucru sau a proprietatilor pe care le detineti reprezinta un aspect foarte important. De aceea, este recomandat sa nu apelati la improvizatii sau la produse de calitate indoielnica, ci intodeauna sa achizitionati produse de calitate de la furnizori care asigura garantia si care ofera servicii specializate. Cum zic englezii: “Better safe than sorry!”.

Ordis.ro este o companie care comercializeaza produse pentru siguranta spatiilor locative sau comerciale, asigura montajul acestora de catre echipe specializate in localitatile in care are filiale sau puncte de lucru (Sibiu, Bucuresti, Cluj, Alba, Tg-Mures, Valcea, Sighisoara, Bistrita, Baia Mare si Medias), ofera garantie pentru produsele si serviciile de montaj prestate si ofera si servicii de paza. Produsele dorite si vizualizate pe site pot fi cumparate si on-line.

Exista numeroase produse si sisteme de siguranta ce pot fi folosite acasa sau la spatiile comerciale, dar as vrea sa va prezint sistemele de automatizari pentru porti batante si culisante. Pentru ca portile reprezinta un important sistem de securitate atunci cand sunt montate corespunzator. Pana la urma, acestea sunt prima bariera impotriva unor potentiali intrusi.

Sistemele automatizate pentru porti au multiple avantaje. Folosind portile automate aveti intotdeauna controlul asupra manevrarii acestora (inchidere sau deschidere), deoarece un intrus care nu are codul de acces sau telecomanda, nu poate sa patrunda pe proprietatea dumneavoastra si nici sa iasa. Un alt avantaj oferit de acest sistem este comoditatea, deoarece este mult mai usor, dar si sigur, sa puteti deschide portile fara a fi nevoiti sa coborati din masina, mai ales pe timp de noapte, cand un potential infractor v-ar putea surprinde (sau atunci cand ploua sau este foarte frig). Un alt aspect important, si in acelasi timp un avantaj oferit de portile automatizate este ca puteti sa va tineti in siguranta copii sau animalele de companie, in perimetrul proprietatii, caci acestia nu vor putea sa iasa in strada fara stirea dumneavoastra.

kit-automatizare-poarta-batanta_foto

Ordis.ro ofera sisteme complete de solutii, ce pot fi adaptate la nevoile dumneavoastra, iar preturile la care puteti achizitiona produsele sunt accesibile, la fel si preturile manoperelor de montare. Ordis.ro ofera seriozitate si profesionalism pentru toate produsele si serviciile oferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here