Asigurare RCA online – Livrare gratuita – Pret minim

0
396

Zilele trecute, un domn agent de Politie m-a tras pe dreapta ca sa ma intrebe de sanatate. Probabil ca m-a vazut un pic trista si cred ca s-a gandit sa ma inveseleasca putin… sau poate ca de vina era faptul ca nu aveam “cureaua de nadeje” pusa. (Daca cineva nu a inteles la ce ma refer, va explic: la centura de siguranta!). Anyway, ma legitimeaza dom’ politist si imi cere, firesc, actele masini. Dau actele si astept sa vad sentinta si contravaloarea amenzii. Insa pana acolo mai era un hop! Politicos, domnul politist ma instiinteaza ca imi expira asigurare RCA in doua zile si ca ar fi bine sa iau masuri. Scap eu din mainile agentului si vin acasa val- vartej sa ma apuc sa caut un broker de asigurari cat mai ieftin pentru mine (Slava Cerului ca am peste 30 de ani, caci ce “scoruri” am vazut la asigurarile pentru tineri… mi s-a ridicat parul pe ceafa).

Si cum cautam eu pe net, plina de zel, descoper ceva care m-a lasat fara glas! Adica, dom’le, nu m-as fi asteptat la asa ceva! Eu apreciez foarte mult site-ul eMag, caci am avut ocazia sa achizitionez, nu numai o data, multe obiecte si gadget-uri la preturi avantajoase, in promotie sau resigilate si ii respect pe baieti, caci au plecat de jos si au ajuns departe! Insa sa nu divagam! Vad eu pe emag ca ei ofera si asigurari RCA

Si nu oricum! Adica nu si-au facut ei firma de asigurari!!! Nu! Ei iti pun la dispozitie un soft al unei firme de brokeraj, tare bun, care iti permite, dupa ce ai completat campurile necesare, sa compari toate ofertele de pret oferite de cele mai tari firme de asigurari din tara! Nu vreau acum sa fac publicitate borker-ilor de asigurari, insa efectiv se poate constata ca unele firme au oferte mai bune decat altele si este aproape imposibil ca, folosind acest calculator de pret, oferit de emag, sa nu gasesti un pret mai mic decat cele de pe piata!

Gratie lor mi-am gasit o asigurare RCA mai ieftina decat cea oferita de broker-ul cu care incheiam de obicei asigurarea! Acum am bani si de amenda!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here