Ascensoare auto

0
477

Lupta pentru ocuparea unui loc de parcare a devenit din ce in ce mai acerba, mai ales in orasele mari si foarte mari. In aceste conditii, in care spatiul disponibil a ramas acelasi, insa numarul automobilelor a crescut exponential in ultimii ani, singura solutie viabila pentru rezolvarea eternei probleme a locurilor de parcare ramane dezvoltarea pe verticala. Mai exact investirea in parcari subterane sau supraterane etajate, care, cu ajutorul unui lift masini poate asigura gararea unui numar mai mare de automobile. O astfel de parcare necesita utilizarea unui lift masini, care sa urce si sa coboare automobilele spre si de la diverse nivele.

Este foarte important ca un astfel de lift auto sa functioneze impecabil, atat in situatiile in care masina este condusa de o persoana, cat si in situatiile in care este vorba despre parcari care nu necesita prezenta unui sofer in automobil. Insa in acelasi timp trebuie sa ne gandim si la preturi, deoarece costurile pentru astfel de ascensoare auto sunt destul de mari si implica o investitie initiala semnificativa. Din fericire, in tara noastra exista un producator de lifturi, scari si trotuare rulante care asigura piata cu produse de cea mai buna calitate, de unde puteti achizitiona cel mai bun lift auto pret fara concurenta.

Doar la MP IMFA puteti gasi ascensoare auto la preturi mici!  Compania IFMA (fosta Intreprindere de Fabricatie si Montaj Ascensoare din Bucuresti infiintata inca din anul 1961) a devenit din anul 2009 membra a grupului MP (Mac Puarsa), ce este o cunoscuta afacere de familie, fondata in Spania, care s-a dezvoltat la nivel international si are colaborari cu mai mult de 100 de tari de pe 5 continente. In cel mai armonios mod posibil s-au combinat acum traditia, performanta, inovatia, integritatea si siguranta oferite de cele doua mari companii, astfel incat clientii sa poata beneficia de cele mai performante ascensoare auto la cele mai bune preturi.

Daca pentru compania dumneavoastra sau afacerea pe care o aveti sunteti in cautarea unui lift de masini, cu siguranta, la MP IFMA veti gasi produsul cel mai potrivit. Exista foarte multe modele de astfel de tipuri de lift auto la pret fara concurenta. Un astfel de lift auto ofera conditii de securitate sporita, are sistem de semnalizare a palierelor si un inalt grad de acuratete a opririi cabinelor la statie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here