Apple iPhone X – Review – Telefonul dorit de toata lumea

0
442

iPhone X a aparut in magazine, ( cumpara aici ) el venind echipat cu numeroase functii destul de interesante. Veti vedea ca acest telefon va va oferi o calitate sporita pe care multi utilizatori o apreciaza foarte mult. In ultimii 10 ani telefonul celor de la Apple a revolutionat lumea tehnologiei. Acest telefon are niste functii noi si un design imbunatatit.

Pe langa designul din sticla si scannerul de amprenta, acest telefon a venit si cu o imbunatatire a touchscreen-ului. Face-ID este un nou pas in securitate pe care compania Apple a decis sa-l faca odata cu introducerea pe piata a acestui telefon. Tehnologia aceasta a facut posibila indepartarea functiei de Touch ID cu care telefonul ne-a obisnuit de-a lungul anilor.

Acest telefon realizeaza si niste selfie-uri de o calitate excelenta, iar functia de Animojis este si ea una pe care utilizatorii deja o apreciaza foarte mult. Ecranul este unul de tip AMOLED. Noul  ecran de tip AMOLED HDR este exact ceea ce aveau nevoie utilizatorii pentru o experienta mult mai buna.

Pe langa aceste noi lucruri, telefonul pune la dispozitia utilizatorilor si o noua camera ce are inclusa functia de stabilizare optica. De asemenea, Apple a inclus in acest telefon cel mai bun cip de pe piata.

iPhone x mai ofera si optiunea de wireless charging. Singurul lucru de care utilizatorii se plang este acel „notch” de deasupra ecranului ce pare ca afecteaza experienta. Telefonul are o memorie de 3GB RAM. Capacitatea de stocare a acestui telefon este de 64GB, pe piata mai existand un model de 256GB.

iPhone x filmeaza in 2160p la 60 si 30fps si se conecteaza utilizand un port de tip Lightning, iar bateria sa este de 2,716mAh. Telefonul mai are in componenta sa niste speakere Stereo, dar si o camera de tip TrueDepth pentru functia de Face ID. Pe langa aceasta camera, telefonul mai prezinta si un LED ce ofera posibilitatea realizarii fotografiilor sau filmarilor pe timp de noapte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here