Aplice cu LED

0
749

Cand va amenajati casa, unul dintre aspectele caruia trebuie sa ii acordati o atentie sporita, o reprezinta iluminatul. O casa in care nu este suficienta lumina sau in care este prea multa lumina este un loc in care nu va veti simti bine. Atat lipsa unei lumini corespunzatoare, cat si o lumina prea puternica, va pot afecta vederea si poate duce la aparitia disconfortului, mai ales in cazul copiilor. De asemenea, trebuie tinut cont, atunci cand alegeti ce fel de corpuri de iluminat si becuri alegeti, si de consumul ulterior de energie.

Becurile clasice au fost inlocuite treptat cu becurile economice, caci normele europene au impus acest lucru. In ultimii ani a aparut o noua tehnologie de iluminat si anume cea care foloseste LED-urile (Diode Emitatoare de Lumina). Avantajul major al folosirii acestui tip de bec cu leduri este consumul redus de energie, in conditiile in care lumina de la led este mai puternica decat cea oferita de becurile economice, iar durata de viata a unor asemenea corpuri de iluminat este foarte mare.

Folosind orpuri de iluminat cu leduri va bucurati de urmatoarele avantaje: consum mic, durata mare de viata, lumina stralucitoare de o mai buna calitate, dimensiuni reduse, rezistenta la socuri si vibratii, plus ca din punct de vedere al sigurantei sunt cele mai bune: nu contin substante daunatoare (gaze ca becurile economice), nu se incing si nici nu se pot sparge si rani pe cineva.

Asadar una dintre cele mai bune optiuni este sa folositi aplice cu led. Acestea sunt potrivite pentru a fi montate in toate camerele, fara exceptie. La magicled.ro puteti gasi o gama foarte variata de aplice cu led, cu un  design placut, care se integreaza cu succes in orice locuinta. Daca veti opta pentru o aplica cu led de la Magic Led  veti beneficia de o lumina uniforma, in intreaga camera. Din acest motiv puteti monta o aplica cu led Mgic Led chiar si in camera copiilor. Folosind acest tip de iluminat nu va expuneti copii la substante periculoase, evitati ranirea acestora (in joaca lor copii pot lovi aplica cu led, dar aceasta este foarte rezistenta la socuri si nu se sparge) si veti proteja si mediul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here