Apartamente in Bucuresti – Complex Rezidential

0
426

Bucurestiul sau micul Paris reprezinta pentru foarte multe persoane un fel de El Dorado veritabil. Multi tineri, din intreaga tara viseaza sa ajunga in capitala, sa isi gaseasca un loc de munca mai bine platit, sa traiasca intr-un oras in care viata palpita 24 de ore din 24 sau sa devina proprietari de apartamente Bucuresti. Intr-un fel acest fapt este indreptatit, avand in vedere ca in Bucuresti se invart banii cu adevarat, iar oportunitatile sunt mult mai multe decat in alte orase din provincie.

Mai mult, Bucurestiul este in plina expansiune imobiliara, construindu-se multe ansambluri rezidentiale sector 2 sau in restul sectoarelor. Astfel, doritorii au ocazia de a achizitiona apartamente in Bucuresti la standarde moderne, care ofera conditii net superioare decat apartamentele construite cu decenii in urma. Chiar daca apartamentele construite in anii ’70- ’80 au preturi mai mici decat cele de data mai recenta, conditiile sunt total diferite! De exemplu, un apartament nou, din ansamblul rezidential Citta din orasul Bucuresti ofera cumparatorilor conditii net superioare decat un apartament mai vechi situat in alte ansambluri rezidentiale sector 2: suprafata utila este mai mare, spatiul disponibil este compartimentat diferit, astfel incat este folosit la maxim fiecare metru patrat, constructia in sine este mult mai sigura in caz de seism, dotarile si materialele folosite la finisaje sunt de calitate superioara, puteti achizitiona un apartament la pret avantajos avand la dispozitie multiple posibilitati de plata in rate, etc.

Noul complex de apartamente Bucuresti Città Residential Park reprezinta cea mai buna oportunitate pentru tinerii care s-au inscris la programul “Prima casa” oferind clientilor multiple avantaje: localizare intr-o zona linistita si cu doua cai importante de acces, proximitate fata de toate mijloacele de transport in comun, apartamente rezidentiale construite conform celor mai moderne standarde internationale, accesul rapid si facil la scoli, gradinite, centre de sanatate, parcuri si centre comerciale, masuri de securitate sporite, etc. Am putea spune chiar ca acest nou complex apartamente Bucuresti reprezinta idealul in ceea ce priveste oferta de apartamente rezidentiale din capitala. Potentialii cumparatori isi pot programa oricand o vizita a apartamentelor amintite, astfel incat se pot convinge singuri de toate aceste aspecte enumerate anterior!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here