Aparatul dentar- “un rau” necesar pentru un zambet perfect

0
739

Parintii trebuie sa urmareasca la copii lor, inca de la aparitia dentitiei, eventualele probleme legate de felul in care dintii cresc si trebuie sa se ingrijeasca de sanatatea danturii atat in perioada dintilor de lapte, cat si dupa aparitia dentitiei definitive. Exista multe situatii in care, atunci cand dintii se schimba, cei permanenti cresc stramb, nu se schima in acelasi timp si nu au loc pe maxilar, aparand un aspect inestetic si chiar vicii in ceea ce priveste muscatura. Cu cat se face o vizita la medicul stomatolog si la ortodont mai devreme, cu atat sansele ca cei mici sa aiba un zambet perfect la maturitate sunt mai mari. Cea mai recenta descoperire in domeniu este un nou tip de aparat dentar incognito, care este invizibil. Practic cei mici nu vor mai refuza sa il poarte de teama ca vor rade ceilalti copii de ei.

M-am interesat despre acest nou dispozitiv si am descoperit acest aparat dentar la Clinica Trident din Bucuresti. La aceasta clinica veti gasi o echipa din cei mai buni stomatologi si ortodonti din Bucuresti, care, in urma analizelor amanuntite vor gasi cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra si va vor recomanda cel mai potrivit tip de aparat dentar. Oferta de aparate dentare puse la dispozitia dumneavoastra este foarte bogata, astfel incat aveti de unde alege. Chiar daca exista mitul ca aparatele dentare sunt foarte scumpe, sa stiti ca adevarul este altul. Exista mai multe tipuri de aparate dentare la Clinica Trident, care au preturi convenabile si accesibile.

In momentul in care am constatat ca zambetul copilului meu nu afiseaza o dentitie crescuta drept si corect, am decis sa merg cu el la ortodont. Cineva mi-a recomandat Clinica Trident. Am facut programare si am mers impreuna cu cel mic la consultul pentru evaluarea situatiei. Desi ma asteptam ca fiul meu sa inceapa sa planga si sa se teama de halatul alb, situatia a fost cu totul alta. Intreaga echipa de medici si asistente au dat dovada de maxim profesionalism si au stiut efectiv cum sa abordeze situatia, astfel incat cel mic nu se mai indura sa plecam din cabinet. In urma consultatiei mi s-a recomandat sa ii pun copilului aparat dentar si mi s-au prezentat mai multe modele de aparate dentare din care trebuia sa aleg. Impreuna cu medicul ortodont am ales modelul cel mai potrivit, atat din punct de vedere al rezultatelor asteptate, cat si in functie de bugetul de care dispuneam. Acum, dupa o perioada de timp, rezultatele sunt vizibile, iar zambetul copilului meu este perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here