Amenajarea unei curti de vis

0
3322

Atunci cand vine vorba de amenajarea unei curti de vis interioare sau a unei alei, primul gand care va vine in minte este sa o betonati sau sa o asfaltati. Insa aceasta solutie nu este neaparat si cea mai potrivita. Chiar daca vi se pare ca ar fi o solutie mai ieftina, in timp s-ar putea sa realizati ca lucrurile nu stau chiar asa. Deoarece pentru a putea betona sau asfalta aveti nevoie de o suprafata perfect dreapta si foarte bine curatata in prealabil, fapt care implica costuri suplimentare.

Deoarece natura are modul ei de a lupta si de a demonstra ca viata gaseste mereu o solutie. Cand spun asta ma refer la plantele care reusesc sa se strecoare chiar si prin beton sau ciment, la radacinile copacilor care pot sparge si betonul si asfaltul. In plus, aspectul nu este tocmai placut, atunci cand ne referim la beton sau ciment.

Folosind pavele pentru amenajarea unei curti de vis beneficiati de mai multe avantaje. In primul rand puteti folosi pavele de diferite culori si puteti crea un joc din alternarea acestora, ceea ce confera un aspect foarte placut si special. In al doilea rand, datorita faptului ca pavelele se pot monta pe orice tip de suprafata, nu trebuie sa faceti o pregatire speciala a terenului. Plantele care ar putea sa reuseasca sa supravietuiasca si sa iasa prin pavele vor fi usor de indepartat si nu vor pune probleme, caci nu vor afecta pavajul.pavele_curte

La aceasta ora exista pe piata o gama foarte variata de pavele, de dimensiuni si culori variate, realizate din materiale diferite, insa cea mai bogata gama de produse o veti gasi numai pe Pavconsult.ro . In plus, aveti posibilitatea de a va personaliza pavajul in functie de gustul dumneavoastra si nu va trebui sa aveti acelasi tip de pavele ca toata lumea. Puteti sa alegeti o gama foarte variata de texturi, culori si forme, la preturi accesibile oricui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here