Amenajarea livingului de vis

0
1713

Holul si livingul sunt incaperi foarte importante intr-o casa, deoarece ele reprezinta cartea de vizita a acesteia. De obicei, aceste doua camere sunt primele care intampina musafirii. De aceea trebuie acordata o atentie deosebita amenajarii si mobilarii lor. Deoarece atunci cand primim oaspeti petrecem, de obicei, timpul in living- room trebuie sa ne asiguram ca avem la indemana toate cele necesare pentru confortul lor, dar si al nostru. Si cum noua, romanilor, ne place sa savuram un pahar de vin alaturi de cei dragi, suportul de sticle de vin este un accesoriu si un element de décor deosebit, care isi poate gasi un loc de cinste in living. Fie ca vorbim despre suporturile clasice, confectionate din lemn, care au forma de butoi si care se amplaseaza pe podea, fiind de mai mari dimensiuni si pana la modelele stilizate si de dimensiuni reduse care se pot amplasa pe bar sau pe un dulap sau servanta si care au forma de caleasca sau de vioara, de suport tip carte, etc.

Magazinul de decoratiuni homeX este un magazin virtual de decoratiuni, unde veti gasi atat idei deosebite pentru amenajari interioare, cat si produse extraordinar de frumoase si interesante, la preturi accesibile si pentru toate buzunarele. Unul dintre accesoriile interesante pe care le-am gasit pe site este suportul de sticle de vin. Poate fi, in acelasi timp, un cadou excelent de casa noua sau un cadou potrivit celor pasionati sa colectioneze vinuri vechi si fine. Pe site gasiti o gama foarte bogata de astfel de produse si accesorii (peste 100 de modele), care au preturi foarte accesibile si se potrivesc pentru foarte multe gusturi. Puteti opta pentru modele clasice din lemn, dar puteti gasi si o serie de accesorii speciale: termometru pentru vin, set de accesorii pentru sticlele de vin, care contin pe langa desfacatoare si dopuri speciale, casete deosebite ce pot fi daruite la ocazii, pahare pentru vin, dar si frapiere, decantoare sau racitoare de vin.

suport-sticle_de_vin

Avantajele de a comanda de pe site-ul http://www.homex.ro sunt multiple: gama variata de produse pe care le puteti analiza in detaliu, preturi foarte accesibile, livrare gratuita pentru comenzi de peste 300 de lei, garantia si siguranta calitatii, consiliere gratuita pe site prin intermediul chat- ului, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here