Alura inelelor cu diamant albastru

0
621

Diamantele sunt unele dintre cele mai frumoase pietre utilizate pentru a crea bijuterii de moda si de epoca. Acestea au fost intotdeauna asociate cu eleganta, stralucirea si finetea. Pentru mirese, inelele de logodna cu diamant reprezinta promisiuni solemne si vesti fericite. O femeie ia in considerare o multime de aspecte atunci cand este intr-un magazin cu inele cu diamant. Selectarea unui inel inovator, cu un diamant albastru, poate fi, insa, o miscare indrazneata in alegerea inelului de logodna potrivit. In timp ce unele lucruri sunt liniare atunci cand alegi un inel cu diamant obisnuit, poate doresti sa experimentezi ceva nou si distractiv, alegand ceva diferit fata de restul lumii.

Daca doresti sa cumperi un inel cu diamant albastru, nu uita sa tii cont de cateva criterii:

3C-ul

Cumpararea unui diamant, in esenta, se invarte in jurul criteriilor cheie, numite cele 3C: cut (taietura), claritatea si culoarea. Acelasi principiu trebuie sa fie utilizat pentru a determina calitatea unui inel cu diamant albastru. Taietura este definita de forma pietrei, claritatea reprezinta nivelul de puritate al diamantului, iar culoarea este intensitatea culorii; toate acestea definesc un diamant de buna calitate. Modul in care un diamant este taiat determina finisajul final si frumusetea intregii bijuterii. Claritatea se refera la nivelul micilor impuritati naturale, care sunt inerente in diamante. Imperfectiunile si claritatea clasificate dau diamantului un pret de prim rang. Cu cat claritatea este mai mare si cu cat imperfectiunile sunt mai mici, cu atat mai mare va fi pretul diamantului evaluat.

Marimea conteaza.

Valoarea unui diamant este, de asemenea, adjudecata de greutatea sau de caratele sale. Un inel cu diamant albastru poate fi evaluat pe baza caratelor diamantului folosit. Evident, cu cat diamantul are mai multe carate, cu atat mai valoros va fi acesta. In general, trebuie sa incerci sa cumperi ceva care cantareste mai mult.

Forma conteaza.

Forma determina modul in care un diamant va arata atunci cand este situat intr-un design special al bijuteriei. Exista diferite forme disponibile in randul inelelor cu diamant albastru, cum ar fi taietura princess, taietura rotunda, taietura ovala sau taietura cushion. Forma depinde de alegerea individuala si se concentreaza pe tipul de aspect general pe care il doresti la inel. Stilul tau preferat poate fi clasic de epoca, la moda, modern sau contemporan.

Inelele cu diamant albastru sunt un element surpriza pentru viitoarele mirese si ofera clipe minunate si magice prin stralucirea si unicitatea lor. Ia in considerare indiciile de mai sus pentru a alege inelul perfect pentru cineva special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here