Allview Soul X5 – Un smartphone cu inteligenta artificiala

1
818

Astazi vom vorbi despre noul smartphone Allview Soul X5, un telefon care ne surprinde cu cele mai noi tehnologii inteligente. (Disponibil online pe site-ul Allview sau pe eMag.ro)

Design

Soul X5 ne fascineaza prin designul elegant cu curburi delicate si margini subtiri. Smartphone-ul are un display IPS InCell de 5.86” Notch si afisaj de 19:9. Pe langa toate aceste display-ul este reszistent la socuri, zgarieturi si alte situatii neplacute datorita materialelor din alcatuirea lui.

Procesor

Soul X5 este dotat cu noul procesor MediaTek Helio P22 care permite utilizarea inteligentei artificiale pentru camerele foto, ergonomia sistemului de operare, imbunatatirea consumului de energie si a traficului de date. Alview Soul X5 dispune de o memorie RAM de 4GB, cu o memorie Flash de 32GB extensibila cu ajutorul unui card microSD, pana la 256GB.

Un alt beneficiu al procesorului Helio P22 il are nucleul inteligent NeuroPilot, care este la baza capacitatilor de inteligenta artificiala. Folosind Android Neural Networks API, a unitatii de procesare multi-core Mobile-APU si a celor opt nuclee tactate pana la 2.0 Ghz, acest procesor ofera suport pentru recunoasterea faciala, identificarea obiectelor si scene fotografice.

Sistemul de operare folosit de Allview Soul X5 este Android™ 8.1, Oreo.

allview soul x5

Camerele foto

Allview Soul X5 dispune de doua camere foto/video, cea principala fiind de 16MP AF + 5MP FF, iar cea secundara de 16MP + AI.

Acest smartphone foloseste noul sistem de camere duale cu tehnologia MediaTek Imagiq, care oferea posibilitatea de a recunoaste scenele foto si de a indentifica setarile cele mai bune pentru captarea lor, obtinerea de efecte profesionale in fotografii, cadre mult mai bune in lumina scazuta si o focalizare mult mai rapida in filmari, dar si in fotografii.

FACE ID si Senzor de amprenta rapid

Soul X5 foloseste functia de recunoastere faciala “Face ID”, dar si posibilitatea de a debloca aplicatiile si fisierele dorite prin simpla atingere a sensorului de amprenta.

allview soul x5 spate

AUTONOMIE

Cu ajutorul inteligentei artificiale acest smartphone dispune de sisteme inteligente de curatare a memoriilor RAM si Cache, imbunatatirea proceselor din background, pornirea automata a aplicatiilor, reducerea consumului de energie noaptea, dar si propunerea de a dezinstala sau opri aplicatiile pe care le folositi rar. Un alt lucru interesant este acela ca vom putea seta individual consumul de date pentru fiecare aplicatie in parte. Toate aceste performante sunt posibile cu ajutorul acumulatorului de 3000mAh.

SUNET

Soul X5 foloseste tehnologia DTS care ofera claritate, putere si fidelitate in redarea sunetului.

AVI

Soul X5 dispune si el bineinteles de asistentul vocal in limba romana AVI, care iti va face viata mai usoara prin interpretarea vocii umane si recunoasterea a peste 95% din cuvintele limbii romane, dar si prin a te ajuta sa realizezi actiuni precum liste de cumparaturi, sa descoperi raspunsuri la intrebari de cultura generala, memento Etc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here