Allview S-Tube – Cum ne ajuta acest accesoriu?

0
1764

Paralel cu piata de desfacere a gadget-urilor, care a cunoscut o adevarata explozie in ultimul an, a luat amploare si piata de desfacere a accesoriilor pentru aceste gadget-uri. Este chiar o adevarata binecuvantare pentru noi, utilizatorii, ca avem cum sa alegem o gama destul de variata de produse, care ne fac viata, daca nu mai usoara, macar mai comoda. Allview S-Tube.

V-am prezentat intr-un material anterior boxa cu Bluetooth S-bass, care dupa parerea mea este un accesoriu util atunci cand vrei sa asculti muzica la un volum rezonabil, fara a fi nevoit sa folosesti casti sau sa stai cu urechea lipita de difuzorul telefonului. Azi vreau sa va vorbesc de un alt accesoriu facut de cei de la Allview, care va permite sa ascultati muzica in conditii foarte bune si in acelasi timp reprezinta un suport foarte ingenios si stabil pentru tableta sau telefon.

S-tube (VEZI PRET) este practic si usor de utilizat. Cred ca fiecare dintre voi a avut nevoie, cel putin o data, sa isi pozitioneze telefonul sau tableta pe o suprafata sigura, pentru a viziona un film sau un videoclip; sa nu mai zic de situatiile in care poate ca ati iesit in natura la un picnic si ati vrut sa ascultati muzica, insa vroiati sa aveti mainile libere, sa nu trebuiasca sa sustineti tableta sau telefonul. S-tube este solutia pentru toate aceste probleme.

Suportul ofera siguranta si echilibru, mentinand tableta sau telefonul intr-o pozitie ferma, fara ca aceasta sa se rastoarne, nici chiar atunci cand sunteti in masina. Cele doua boxe de cate 2 Watti fiecare, va asigura sunet stereo si de calitate. Boxele se pot conecta la tableta sau telefon fie prin mufa jack, fie prin Bluetooth si au o raza de actiune de circa 10 metri si o autonomie de circa 2-3 ore (in functie de volumul pe care il utilizati cand ascultati muzica).

Dimensiunile reduse si greutatea mica fac ca S-tube sa poata fi usor carat si utilizat, chiar si atunci cand mergeti in drumetii cu cortul si vrei seara, in jurul focului de tabara sa ascultati melodiile favorite.

S-tube este disponibil in patru culori: alb, rosu, argintiu si cromat. S-tube poate fi achizitionat de pe site-ul celor de la Allview, iar pretul recomandat este sub 149 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here