Allview E2 Jump – Pareri, specificatii si pret.

0
1949

Mereu am considerat ca nu orice telefon se potriveste oricui. Cred ca totusi avem tendinta de a ne elege telefoane care ne reprezinta, atat din punct de vedere al personalitatii cat si a genului sportiv sau pasiv de persoana. Cum oare ar arata un om de afaceri trecut de prima tinerete, in mana cu un telefon mic cu carcasa cu personaje din desene animate? Clar ca nu e o imagine placuta!

Asadar telefoanele sunt si ele adresate unui target: pornind de la specificatii, performante si pret si terminand cu design-ul. E2 Jump este clar un telefon destinat tinerei generatii, (mai ales ca este rezistent la apa, fiind incapsulat, deci merge sa il iei si la piscina, dar si la o plimbare pe ploaie, fara teama de a-l avaria!), este un telefon accesibil ca pret si cu un design vibrant, cu un contrast superb intre verdele viu si negrul carcasei.

Si nici performantele nu sunt de neglijat! Cele doua difuzoare frontale sunt ideale pentru ascultat muzica in parc, deoarece redau sunetul stereo puternic, camera foto ofera posibilitatea de a insera efecte in fotografii si de a surprinde instantanee pline de viata si entuziasm, iar aplicatia movie studio permite realizarea de clipuri si editare video.

Dar sa trecem in revista cateva specificatii: E2 Jump are un ecran de 4,5″ de tip IPS, ce confera o rezolutie de 854 x 480pixeli, procesor Quad Core de 1,3 GHz, memorie RAM de 1 GB, memorie flash integrata de 8 GB, extensibila pana la maxim 32 GB cu ajutorul cardului de memorie si foloseste sistemul de operare Android, versiunea 4.4 KitKat.

e2_jump_rezistent la apa

Telefonul are o camera principala cu senzor de 5 MP AF, ce ofera posibilitatea de fotografiere si filmare Full HD HDR, Gesture Shot, Face Beauty, dar si posibilitatea de a sterge din instantanee elementele nedorite si una secundara de tip VGA.

E2 Jump este dual SIM ceea ce inseamna ca puteti folosi simultan doua carduri SIM, eventual unul pentru servicii de voce si celalalt pentru Internet, mai ales ca tinerii vor sa fie mereu la curent cu ce se intampla pe retelele de socializare, au nevoie sa posteze poze sau sa comenteze.

Telefonul este disponibil pe site-ul eMag la pretul de 599 de lei. Daca alegeti sa incheiati un contract de abonament la unul dintre operatorii de telefonie mobila, pretul scade vertiginos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here