Allview AllDro Speed S EU (Tableta GPS)

0
619

Sa zicem ca va pregatiti de vacanta.

Daca vreti sa aveti parte de toate avantajele unei calatorii frumoase trebuie sa aveti la voi un GPS, un telefon mobil, un DVD portabil sau un laptop plus inca vreo doua device-uri, pentru a va putea bucura si de confort si de divertisment pe timpul calatoriei, pentru a gasi rapid ruta cea mai scurta sau pentru a-i distrage pe copii ce se plictisesc la drumuri mai lungi. Dar daca va spun ca nu va trebuie decat un singur gadget?

Ei bine, un singur device poate indeplini toate aceste roluri: va serveste drept GPS, va permite sa vizualizati filme si chiar sa initiati apeluri video prin intermediul Skype, sa ascultati muzica si chiar daca rulati si alte aplicatii GPS-ul va va oferi avertizari sonore. Suna bine? Daca va mai spun ca si pretul este foarte accesibil, cred ca veti fi de acord cu mine ca este intr-adevar un produs care merita.

Tableta Allview AllDro Speed S Eu va ofera multiple avantaje si va asigura toate necesare unei calatorii mai lungi. Dar sa le luam pe rand: in primul rand tableta vine dotata cu suport de parbriz, dar si cu incarcator de masina. Iar acesta este un avantaj pentru cei care calatoresc mult cu masina si au nevoie de GPS. In plus, aveti preinstalate hartile Europei si softul N-drive, care va vor ajuta sa gasiti cel mai rapid drum sau cel mai economicos drum. Plus ca va ofera informatii despre conditiile meteo, obiective turistice care merita vizitate, camere sau radare, dar va poate ghida chiar si in afara zonelor cartografiate (gen paduri) reusind sa va arate calea spre destinatie.

Sa trecem in revista cateva specificatii tehnice: tableta opereaza cu sistemul Android 4.0 Ice Cream Sandwich (exista posibilitatea de up- grade), are un procesor de 1.2GHz ARM Cortex-A8, 512 MB DDR3, memorie de 4 GB (extensibila prin carduri de memorie) si are display TFT LCD cu Touchscreen Capacitiv. Camera frontala este VGA, iar in ceea ce priveste redarea video Allview AllDro beneficiaza de chipsetu-ul Mali 400 (quad- core).

Avand in vedere multi- functionalitatea tabletei si pretul accesibil, acest produs (care este romanesc) exista sanse sa devina un produs foarte popular in scurt timp.

Daca vrei sa achizitioneazi aceasta tableta intra pe Pret Tableta GPS Allview Alldro Speed S

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here