Alegerea unei imprimante

0
881

Imprimantele au devenit un must- have in ultimii ani si aproape ca nu exista casa in care sa nu se gaseasca un asemenea dispozitiv. Imprimanta este necesara pentru a lista sau a tipari diverse documente, imagini, fotografii sau chiar facturi, astfel incat am putea spune ca a devenit inidspensabila. Atunci cand trebuie sa cumparati o imprimata, trebuie insa sa tineti cont de anumite criterii: sa fie compatibila cu calculatorul sau laptopul dumneavoastra, sa fie fiabila, sa nu coste mult cartusele acesteia, eventual sa fie cartuse de imprimanta reincarcabile, astfel incat costurile sa fie reduse, sa fie usor de exploatat si intretinut, etc. Un tip de imprimanta performanta si foarte avantajoasa din punct de vedere a cheltuielilor de exploatare si intretinere, este imprimanta Canon. Fie ca alegeti sa cumprati imprimante simple sau multifunctionale de la acest brand, cu siguranta nu veti fi dezamagiti. Acest tip de imprimante au preturi foarte avantajoase si nici cartusele de imprimanta nu sunt foarte scumpe, mai ales ca aveti posibilitatea de a le reincarca.

Daca doriti sa achizitionati cartuse originale Canon, trebuie sa va adresati unui centru de profil, care comercializeaza produse originale si nu contrafacute. Este foarte important, si nu numai atunci cand vine vorba de imprimanta Canon, sa folositi piese si consumabile originale, caci numai asa prelungiti durata de exploatare a acestora si va veti bucura de o experienta extraordinara atunci cand le folositi. Alegand sa cheltuiti mai putini bani cumparand cartuse de imprimanta contrafacute, nu faceti decat sa pierdeti bani pe termen lung, deoarece imprimanta nu va functiona corespunzator si rezultatele nu vor fi cele asteptate, putand chiar sa se ajunga la defectarea acesteia sau a anumitor componente.

Chiar si atunci cand alegeti sa va reincarcati cartusele de imprimanta la dumneavoastra acasa, fara a apela la un centru specializat, trebuie sa achizitionati cerneala sau tus originale, respectand tipul si modelul de imprimanta pe care o detineti. De asemenea, trebuie sa tineti cont de faptul ca in timp, capetele cartuselor de la imprimante se vor usca daca nu veti tipari periodic documente. Se recomanda ca macar o data pe saptamana sa folositi imprimanta, atat pentru print-are color, cat si alb negru, astfel incat sa nu permiteti deteriorarea sau uscarea capetelor de la cartuse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here