Adrian Mazilu- un om carismatic

0
902

Fiecare om este unic si special. Asta se stie deja! Insa se nasc anumiti oameni cu o adevarata carisma (dar conferit oamenilor prin gratia divina), dar si cu charisma (influenta asupra altor oameni datorată prestigiului, farmecului personal). Iar omul de afaceri Adrian Mazilu le are pe amandoua, ba chiar as putea spune ca ii prisosesc! J Datorita acestor daruri, dar si datorita altor calitati, Adrian Mazilu a reusit sa exceleze in domeniul vanzarilor. Sa nu va imaginati ca este usor sa vinzi produse, servicii, concepte sau idei! Este o adevarata arta sa poti sa vinzi castraveti la gradinar, whiskey scotienilor sau frigidere laponilor. Iar unele persoane pur si simplu se pricep de minune la asta, stiu sa gaseasca acel punct sensibil al interlocutorului, astfel incat in final sa poata bate palma si sa incheie o afacere. Iata ce declara domnia sa intr-un interviu, despre ceea ce inseamna sa stii sa vinzi: “Din punctul meu de vedere, a fi vanzator nu este doar un job, ci un stil de viata. Cersetorul care incearca sa te convinga de ceva este un vanzator.”

 

Omul Adrian Mazilu

Atunci cand lucrezi cu pasiune si faci ceea ce iti place cel mai mult, nici macar nu iti dai seama ca muncesti. Totul este perceput practic ca un hobby, iar succesul nu intarzie sa apara! Dar pentru asta, asa cum spuneam, este nevoie de pasiune, de daruire, de talent, de carisma, de ambitie, de talentul de a folosi cuvintele potrivite si de a convinge, dar poate si de putin noroc! Adrian Mazilu, asa cum a declarat chiar el insusi, a stiut mereu cum sa gaseasca acea metoda de a intra efectiv pe sub pielea interlocutorului, de a crea o legatura aparte cu acesta, astfel incat la finalul unei intrevederi sa isi aduca clientul in punctul in care si-a dorit inca de la inceput.

 

Realizarile profesionale ale lui Adrian Mazilu

Dintr-un interviu cu Adrian Mazilu, realizat de un site de specialitate din domeniul afacerilor, cititorii pot afla care sunt cele mai insemnate realizari ale acestuia, dar si care a fost parcursul carierei sale, care a debutat inca din timpul studentiei. Iata ce declara Adrian Mazilu in acel interviu: “In 2013, am detinut cel mai mare portofoliu de sume investite pe piata CFD-urilor in Romania, iar din acel punct, orizontul posibilitatilor a crescut enorm. In 2014, am intreprins un parteneriat pe piata de capital din Romania, conducand o echipa de vanzari de aproximativ 100 de oameni. In 2015, am pus bazele proiectului Sales Point, parteneriatul cu brokerul international Trade1000.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here