Academia de traduceri

0
2577

Cred ca nu exista persoana care sa nu se fi lovit, macar o data in viata, de o situatie in care sa aiba nevoie impetuoasa de a traduce un document sau un text. Exista pe internet, intr-adevar, site-uri de traducere automata cum ar fi Google Translate, insa acestea nu redau exact intelesul cuvintelor sau propozitiilor si nu sunt de incredere, mai ales atunci cand vine vorba de acte oficiale, care trebuie sa fie conforme cu originalul si nu trebuie schimbat nicicum sensul unui cuvant sau al unei fraze.

Pentru a traduce si a legaliza un document, puteti apela la un traducator autorizat si ulterior la un notar, insa acest lucru va solicita timp si bani, si minim doua- trei drumuri de la un birou la altul. Acum aveti posibilitatea de a beneficia de servicii de traducere, legalizare, apostile, interpretariat si chiar curierat, intr-un singur loc, la preturi foarte avantajoase si in conditii de garantie a confidentialitatii si a calitatii, intr-un singur loc. Site-ul Academia de Traducei ofera de peste zece ani servicii profesioniste de traducere in si din toate limbile (chiar si limbi rare, pentru care nu exista traducatori autorizati in Romania), oferite de o echipa de experti in domeniu alcatuita din 300 de membrii (echipa este alcatuita din traducatori profesionisti din toata lumea), respectand termenul de predare, la un raport calitate/ pret excelent.

La academiadetraduceri.ro beneficiati de traduceri de maxima calitate intr-o gama foarte variata de domenii: Finante/ Banci, Avocatura, Ambasade/ ONG-uri, Institutii Guvernamentale, Aviatie, Fizica/ Optica, Petrol si Gaze, Constructii, Energie, Industrie Alimentara, Industrie Textila, Metalurgie, IT & Software, Industria Auto, Inginerie, Telecomunicatii, Chimie/Stiinte, Fashion/ Produse de lux, Medicina si Farmacie, Asigurari, Turism, Educatie, Mass-Media, Marketing & PR.

In plus, serviciile va sunt oferite non-stop, indiferent de ziua anului, aveti garantie a calitatii acestora, certificata ISO la standarde europene, iar documentele dumneavoastra vor fi livrate oriunde in lume in cel mai scurt timp posibil.

Academiadetraduceri.ro nu este un simplu site de traduceri, deoarece nu ofera doar servicii, ci solutii pe termen lung, inclusiv organizare de evenimente si conferinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here