2 tablete noi de la Lenovo – Tab 7 si Tab 7 Essential

0
1766

Piata gadget-urilor a cunoscut o evolutie fantastica si cred ca in curand multi utilizatori vor uita de laptop-uri, caci tabletele au devenit din ce in ce mai performante, dar si mai ieftine. Asadar, am placerea sa va anunt ca Lenovo a lansat 2 noi tablete: Tab 7 si Tab 7 Essential.

Cele doua produse au preturi accesibile pentru Statele Unite ale Americii, de 100 si respectiv 80 dolari, ceea ce este acceptabil pana si pentru cei mai saraci americani. Tabletele Lenovo au, ambele, ecrane cu o diagonala de 7” procesoare quad core si utilizeaza sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Diferentele apar insa la rezolutie, Tab 7 are o rezolutie de 1280×720 pixeli, pe cand Tab 7 Essential are o rezolutie de 1024×600 pixeli.

Cu toate ca ambele au memoria RAM de 1GB, diferentele apar in ceea ce priveste memoria flash, de stocare, caci desi amandoua au 16GB, se pare ca Tab 7 suporta un card microSD mai mare.

Momentan nu va pot furniza mai multe informatii, cu toate ca mi-as dori, insa deocamdata nu se regasesc pe flux-urile de stiri, iar pana in America este cale lunga… Ramane sa mai asteptam cateva zile si sigur vom primi vesti de dincolo de ocean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here