Sisteme eficiente energetic pentru imbunatatirea mediului ambiant

Sisteme eficiente energetic pentru imbunatatirea mediului ambiant

0 245

Calitatea aerului este un factor foarte important pentru confortul si santatea noastra fie ca este vorba de cladirile in care lucram, locuim sau ne petrecem timpul liber. Rolul unui sistem de ventilatie profesional este de a realiza conditiile optime in spatiile ce urmeaza a fi populate prin inlocuirea permanenta a aerului viciat cu aer filtrat, proaspat si curat.

Jetrun EnergoEco ofera echipamente eficiente energetic  pentru a indeplini cele mai exigente cerinte din domeniul ventilatiei: centrale de tratare aer, ventilatoare, recuperatoare de caldura, chillere sau turnuri de racire.

Fie ca este vorba de sisteme de ventilaţie compactă, ventilaţie pentru săli, ventilaţie pentru cameră sau locuinţe – produsele Wolf pot asigura un aer curat şi sănătos in interiorul oricarei incaperi. Sistemele de ventilatie de la Wolf previn în mod activ formarea de mucegai, reduc nivelul de noxe şi costurile energetice.

Centrala de tratare a aerului KG Kompakt de la Wolf indeplineste toate cerintele tehnice si de igiena atingand standardele de economisire a energiei si pentru calitatea aerului.

Jetrun

Sistemele KG-Kompakt cu recuperare de caldura va ofera cantitatea necesara de aer filtrat si curat, iar in acelaşi timp un volum corespunzator de aer viciat este aspirat, astfel micsorandu-se cantitatea de CO2 din incapere.

Ventilatoarele oferite de Jetrun EnergoEco pot fi utilizate pentru coşuri de fum, pentru evacuarea aerului din cladiri civile, comerciale sau industriale şi pentru desfumare în caz de incendiu. In funcţie de necesitate, ele pot functiona pana la temperatura de 200°C sau mai mult in functie de model.

Jetrun va pune la dispozitie o gama larga de sisteme de racire pentru integrarea acestora in sistemele de climatizare ale cladirilor sau pentru uz: turnuri de racire adiabatice, turnuri de racire cu circuit inchis sau deschis de la Cabero Germania sau Mita Italia.

Toate produsele oferite sunt profesionale, concepute pe baza tehnologiilor de ultima ora si pot asigura economie de energie , costuri minime de instalare si operare, durata de viata mare, fiabilitate . Pentru mai multe detalii si oferte  contactati reprezentantul oficial in Romania, Jetrun  EnergoEco

Jetrun

NO COMMENTS

Leave a Reply