Samsung Galaxy Ace

Samsung Galaxy Ace

0 555

Se stie ca Samsung a lansat in ultimul timp produse extraordinar de atractive.

Insa marele atu a Coreenilor este ca fac ei ce fac si lanseaza produse bune, dar pentru toate buzunarele. Nu toti ne putem permite ultimele gadget-uri din cauza preturilor ridicate. Insa Samsung stie sa faca smartphone-uri pentru toti, astfel incat o foarte mare parte a populatiei sa se poata bucura de noile tehnologii.

Samsung Galaxy Ace a fost in general foarte bine primit de catre public si a inregistrat vanzari ridicate, chiar si la un an dupa ce s-a lansat. Haideti sa vedem totusi care sunt punctele forte ale acestui aparat.

Ecranul sau TFT de 3,5 inch aminteste cumva de cel al iPhone 4, insa restul design-ului aminteste in acelasi timp si de Galaxy S2. Ceea ce zic eu ca nu e rau! Samsung Ace are un procesor single- core de 850 MHz Qualcomm MSM7227 si opereaza cu Android OS, v2.3 (Gingerbread). Camera sa este de 5MP, asigurand poze destul de bune calitativ.

Are un design atragator, care insufla siguranta si in acelasi timp ii confera o usoara manevrabilitate,  poate si datorita greutatii relativ reduse pe care o are (113 grame). Cele mai aspre critici le-a primit acest smart phone la capitolul aplicatii, multi dintre utilizatori fiind oarecum dezamagiti de numarul destul de mic al acestor apps-uri. Un alt defect pe care l-au reclamat utilizatorii este navigarea pe Internet destul de lenta in anumite situatii.

Telefonul este dotat cu slot pentru Micro SD, beneficiaza de protectia impotriva zgarieturilor oferita de Gorilla Glass, are o baterie de 1350 mAh, care ii ofera rezistenta pe parcursul mai multor zile, iar datorita lui TouchWiz 3.0 utilizatorii dependenti de site-urile de socializare vor reusi sa se conecteze rapid pe FB, Twitter sau Google.

Cu toate ca a primit si critici, daca ar fi sa tragem o concluzie finala putem spuna ca Galaxy Ace este usor de folosit, este functional, se potriveste foarte bine in mana utilizatorului avand o foarte buna manevrabilitate, are un pret accesibil si ofera intreaga experienta a unui smartphone.

Mai multe delalii legate de pret gasiti pe pret Samsung Galaxy Ace

imagini-Samsung-Galaxy-Ace

NO COMMENTS

Leave a Reply