Nokia Lumia 820 – Review –

Nokia Lumia 820 – Review –

0 364

Este drept ca piata de telefoane abunda de tot felul de aparate, iar fiecare producator incearca sa exceleze prin ceva, astfel incat sa castige macar un segment de piata si sa-si asigure profitul.

Nokia a scos in ultima perioada mai multe modele de telefoane, iar Nokia Lumia este unul dintre ele. Am putea spune ca Nokia Lumia 820 este ca un fel de premiu de consolare pentru cei care nu isi permit Nokia Lumia 920.

Cu toate ca unii spun ca este mult prea greu (are totusi doar 170 de grame!) si ca este prea mare, ca ecranul este de nivel mediu, iar pretul este destulde ridicat, Nokia Lumia 820 este un telefon deosebit, care difera prin design de majoritatea smartphone-urilor, si mai ales beneficiaza de garantia calitatii conferita de brand-ul Nokia.

Telefonul are un ecran AMOLED de 4,3 inch, un procesor dual-core Snapdragon  de 1,5 GHz si 1 GB de RAM, dar si o camera de 8 MP (foloseste Bing Vision). Aceste trasaturi, ele insele, ii confera o anumita suprematie in fata altor smartphone-uri ale altelor marci. Plus ca opereaza cu Windows 8 OS, ceea ce nu e putin lucru!

Un aspect foarte interesant legat de acest telefon este faptul ca ii puteti schimba “fata”, respectiv carcasa, astfel incat puteti sa aveti mereu un telefon “nou”, care, in cazul domnisoarelor, se poate asorta cu imbracamintea sau accesoriile.

Un alt avantaj- pe care de exemplu Nokia Lumia 920 nu il are (caci 820 este primul telefon cu Windows 8 care beneficiaza de acest avantaj!) – este dat de faptul ca acest telefon beneficiaza de un slot de Micro SD, care ofera posibilitatea extinderii memoriei de stocare.

Per ansamblu Nokia Lumia 820 nu este un telefon rau, desi bateria nu este chiar atat de rezistenta in timp. Insa Windows 8, fetele inter- schimbabile si camera sa foto raman cele mai tari puncte ale sale. Plus, sa nu uitam, ca fata de ceilalti frati sau surori ale sale, are pretul cel mai accesibil. Standardele sale calitative nu sunt deloc de neglijat, situandu-se mult peste medie. In plus mai are si cateva trasaturi care reusesc sa il diferentieze de semenii sai si sa va mentina interesul mai mult timp asupra sa.

Mai multe detalii despre pret gasiti pe pret Nokia Lumia 820

imagine_nokia_lumia_820

NO COMMENTS

Leave a Reply