Am uitat modelul de deblocare telefon – Ce facem in acest caz

In acest material va vor arata singura metoda prin care va mai puteti accesa telefonul daca uitati sau introduceti greisit de mai multe ori modelul de deblocare folosit. Aceasta varianta este valabila si in cazul in care folositi un cod pin pentru deblocare. Pentru a nu ajunge in aceasta situatie, setati modele sau pin-uri simple.

Asadar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa resetati telefonul la setarile din fabrica din meniul “recovery”, pe care il puteti accesa cu o combinatie de taste ( telefonul fiind inchis ). Aceasta combinatie nu este intotdeauna identica pentru toate telefoanele, dar daca folositi un model Samsung va pot spune sigur combinatia:  Tasta HOME + Butonul POWER + Volum UP.  “Mentineti apasate toate tastele pana intra in meniu”

Atentie!!! Aceasta resetare va sterge toate datele de pe telefon: poze, aplicatii, conturi si numerele de telefon.

Dupa ce ati intrat in Android Revovery, selectati din meniu cu ajutorul tastelor de volum, “wipe data/factory reset” apoi apasati Butonul POWER (butonul de unde pornim telefonul) pentru a selecta.

Telefonul isi va face treaba singur si se va reseta la valorile din fabrica, va fi exact asa cum a fost prima data cand l-ati scos din cutie.

Acum trebuie sa va instalati din nou toate aplicatiile in cazul un care nu ati facut un back-up.

 

Leave a Reply