HTC Windows Phone 8x

HTC Windows Phone 8x

0 340

Fara indoiala ca HTC Windows Phone 8x a fost unul dintre cele mai asteptate telefoane din acest an. Insa atunci cand ai ocazia sa il atingi si sa il folosesti intelegi si de ce…

Telefoanele smart nu mai sunt de mult timp un lucru nou, as putea spune ca au devenit chiar ceva normal in viata cotidiana si ca aproape toata lumea detine macar un astfel de telefon.

Producatorii insa incearca sa se intreaca pe ei insisi, dar mai ales concurenta, reusind sa produca aparate din ce in ce mai performante si cu aplicatii cat mai variate, menite sa ne faca viata mai usoara sau sa ne distreze cat mai mult.

Deja telefonul mobil smart nu mai este doar un simplu telefon, cu care sa initiezi apeluri sau sa trimiti sms-uri. Acum telefoanele mobile sunt varianta mai mica a unui computer. Si este firesc sa fie asa, intr-o era a vitezei si tehnologiei.

HTC Windows Phone 8x este inovator deoarece are si viteza, are si un procesor puternic si o camera foto superperformanta care nu mai are nevoie de prezentare. In plus are si un design foarte atragator si se poate procura intr-o gama foarte mare de culori, ceea ce avantajeaza oarecum fashionistele, care si-l pot asorta acum la tinutele lor.

Dar sa revenim la calitatile aparatului si sa ne axam pe plusurile si minusurile sale.

Unul dintre plusurile acestui aparat este dat de faptul ca are un design ergonomic si ca efectiv se potriveste firesc in mana utilizatorului.  Este usor de manevrat si utilizat, iar finisajul sau este deosebit fata de alte aparate.

O alta noutate adusa de modelul HTC Windows Phone 8x este cea legata de amplificatorul special Beats Audio, care asigura redarea foarte fidela a sunetului, la o calitate deosebita si care asigura o auditie total lipsita de distorsionari atunci cand volumul este dat la maxim.

In acest aparat se imbina foarte armonios tehnologiile de ultima generatie si aplicatiile cele mai recente si avansate. Utilizatorul are posibilitatea de a-si personaliza intr-un mod aparte telefonul si ecranele de lucru.

Ecranul touch-screen, faptul ca este atat de subtire si elegant, procesorul puternic, bateria care tine mult timp, etc, toate acestea recomanda acest telefon ca fiind potrivit atat pentru un office manager, cat si pentru un tanar care isi traieste viata la maxim.

Cateva detalii tehnice importante:

Procesor Dual-Core Krait 1.5 Mhz

Memorie RAM  1GB

Camera Foto 8 MP

Camera secundara 2,1 MP

Wi-Fi

Memoria interna 16 GB

 

Principalele dezavantaje

Nu are slot de card microSD

Bateria nu poate fi inlocuita de utilizator

Nu are equalizers pentru playerul muzical

Nu are Radio FM

 

htc_windows_phone_8x

NO COMMENTS

Leave a Reply