Dezvaluiri despre Samsung Galaxy Grand

Dezvaluiri despre Samsung Galaxy Grand

0 275

Cea mai recenta dezvaluire a unui produs Samsung o reprezinta telefonul Galaxy Grand.

Acest telefon este destinat acelor utilizatori care asteapta de la telefonul lor inteligent sa fie mai mult decat un simplu aparat cu care pot initia si receptiona apeluri, trimite sau primi sms-uri sau a utiliza diverse aplicatii.

Samsung Galaxy Grand este cu adevarat o aparitie. Cu toate ca are un ecran destul de mare (5 inch), este foarte subtire si este foarte usor de tinut si manevrat. Telefonul se poate lauda cu un procesor dual core de 1,2 GHz, ce ii confera o foarte mare rapiditate in raspunsuri, asigura o comutare rapida intre sarcini si poate suporta aplicatii si jocuri cu o grafica superioara.

Samsung Galaxy Grand foloseste sistemul de operare Android 4.1.2 (Jelly Bean), cel mai recent sistem de operare a celor de la Google. De asemenea beneficiaza de ultima versiune a Samsung Hubs, care ii conecteaza pe utilizatori cu cele mai recente filme si jocuri, dar si cu muzica pe care si-o doresc acestia. In plus vetiĀ  putea rula 2 sau mai multe aplicatii in acelasi timp.

Camera foto a telefonului Samsung Galaxy Grand este foarte usor de pornit si are timp de reactie foarte rapid. Camera de 8 megapixeli are un senzor care asigura o calitate superioara a pozelor, chiar daca lumina de fundal este foarte redusa. In acelasi timp asigura filmari si inregistrari Full HD. Camera situata pe fata telefonului are numai 2 megapixeli, insa asigura cu succes apelurile video.

Acest nou model de telefon isi va atrage multi simpatizanti si datorita anumitor proprietati care ii asigura unicitatea: astfel puteti sa initiati apeluri prin simplul gest de a duce telefonul la ureche, veti fi anuntati despre apelurile ratate sau mesaje atunci cand veti ridica telefonul, veti putea controla vocal telefonul si asa mai departe.

Printre dotarile acestui telefon se numara busola, memorie interna de 8 GB, acceleratormetru, stabilizator de imagine, detectie de chip si zambet la camera, senzor de proximitate, etc.

Samsung anunta aparitia a doua modele ale acestui Galaxy Grand: unul in variant Single-SIM si altul Dual SIM. Varianta dual-sim, va asigura o gestionare de exceptie a doua cartele sim si a doua numere de telefon diferite, astfel incat puteti vorbi de pe un sim si in acelasi timp sa receptionati apeluri si pe cealalalta cartela sim, simultan.

Telefoanele vor fi disponibile in doua culori: alb si negru, insa Samsung nu a anuntat inca pretul sau data de la care acestea vor fi disponibile pe piata europeana.

Samsung_galaxy_grand

NO COMMENTS

Leave a Reply