Cum revenim la setarile din fabrica pe device-urile cu Android 4.2.2 Jelly...

Cum revenim la setarile din fabrica pe device-urile cu Android 4.2.2 Jelly Bean

4 39880

Pentru a reseta telefonul sau tableta la setarile din fabrica trebuie sa urmati cativa pasi. Aceasta procedura este foarte simpla si se poate efectua destul de rapid fiind utila atunci cand device-ul dvs se misca greu ori doriti sa il vindeti… etc.

In acest material va vom arata cum se poate face revenirea la setarile din fabrica pentru device-urile pe care ruleaza Android 4.2.2 Jelly Bean.


Resetarea de face in felul urmator:

-pasul 1  – Setari (Settings)

-pasul 2 – Creati o copie de rezerva “ sau” Copiere de rezerva si resetare (Backup and reset)

resetare_setari_fabrica

 

 

-pasul 3 – Resetarea configurarii din fabrica “sau” Revenire la setarile din fabrica (Factory data reset)

revenire_setari_fabrica

 

 

-pasul 4 – Resetati telefonul (Reset)

cum_resetam_telefonul

Telefonul respectiv tableta va intra in procesul de resetare dupa care se va restarta automat revenind astfel la setarile initiale (ca atunci cand ati cumparat-o)

Atentie !!! Aceasta revenire la setarile din fabrica va sterge toate conturile si toate fisierele din memoria interna a telefonului sau tabletei.

 Video pentru :RESETAREA DEVICE-ULUI LA SETARILE DIN FABRICA

4 COMMENTS

  1. Ce fac ca nu imi mai merge touch-ul la telefon am un allview a5 smiley imi merge dar in partea de sus numai merge ce sai fac ??????

  2. Salut,am facut o resetare a s5-ului meu dar nu am dat back-up inainte si am pierdut toate contactele de pe sim-ul telefonului. Cum as putea sa recuperez contactele. Multumesc

  3. Ovidiu, pentru a recupera contactele, incearca la furnizorul retelei la care esti.. ei pot incerca, dar 100% nu le mai recuperezi.

Leave a Reply