Black Friday- 22 Noiembrie – Cele mai mici preturi la tablete si...

Black Friday- 22 Noiembrie – Cele mai mici preturi la tablete si smartphone-uri

0 232

Iata ca ne apropiem de sfarsitul anului si de sezonul cadourilor, asa ca se da deja startul la cumparaturi… Black Friday a sosit deja, iar ofertele de anul acesta sunt destul de generoase, semn ca, in sfarsit, si comerciantii romani au inteles ca este mai bine sa lase la pret ca sa aiba parte de cat mai multe vanzari, respectiv incasari.

Ofertele de care se vor bucura romanii timp de trei zile sunt cu adevarat de nerefuzat! Daca in Occident si in America este o adevarata sarbatoare aceasta perioada cu reduceri masive, in Romania miscarea nu pare a fi atat de ai ampla. Si din pacate nu este vina produsleor sau a celor care le vand la promotie, ci este o chestiune de educatie, si, de ce sa nu recunoastem si de criza financiara in care multi dintre se zbat pentru a supravietui.

Trebuie sa recunosc ca am analizat ofertele catorva site-uri care anunta reduceri destul de importante, si am ramas placut impresionata sa constat ca anumite produse au reduceri chiar si peste 500 de lei, ceea ce este un lucru destul de important pentru bugetul auster pe care romanii si-l aloca pentru a cumpara gadget-uri, electronice si electrocasnice.


Acest Black Friday reprezinat pentru multe persoane (apartinand mai ales categoriei tineretului) oportunitatea de a achizitiona produsele mult visate la un pret mai redus. Diferite magazine, fizice sau virtuale, au scos la vanzare, la preturi promotionale, produse foarte variate: de la electronice la electrocasnice, de la centrale termice la obiecte sanitare, de la tablete si telefoane la produse destinate ingrijirii personale, de la masini de spalat la aparatura foto-video sau televizoare, etc.

Asadar urmeaza 3 zile de vis pentru pasionatii de cumparaturi sau pentru cei care vaneaza oferte speciale la anumite produse. Exista cateva site-uri, apartinand unor comercianti renumiti, care mi-au atras in mod special atentia: eMag.ro, flanco.ro (doar in magazine), electrofun.ro si pcfun.ro. va recomand sa le vizitati si sunt convinsa ca veti gasi macar cateva produse, la preturi mult reduse, care va vor incanta si tenta.

Spor la cumparaturi!

black-friday-22-noiembrie

NO COMMENTS

Leave a Reply