Allview a lansat Tableta Allview AX1 Shine

Allview a lansat Tableta Allview AX1 Shine

0 522

Noua tableta de la Allview se dovedeste a fi inca un pas in progresele facute de brand-ul romanesc.

La aceasta ora se pare ca piata tabletelor cunoaste un mare avant, iar faptul ca avem acum posibilitatea de a achizitiona un produs romanesc performant, nu poate decat sa ne bucure.

Tableta AX1 Shine are un ecran IPS- LCD multi- touch capacitiv de 7”, care va asigura vizionarea in bune conditii a unui film sau videoclip, (redand imagini clare si bune calitativ), dar si navigarea pe Internet. Unghiul de vizibilitate este bun, indiferent de dimensiunea sa, iar ecranul este bine vizibil chiar si afara, in lumina soarelui.

AX1 Shine are un procesor dual- core Cortex- A9 de 1 GHz, opereaza cu sistemul Android 4.0.4 si vine cu antivirusul Bitdifender preinstalat, fapt care va confera siguranta atunci cand navigati pe Internet.

Memoria interna a tabletei este de 4 GB, existand posibilitatea de a o extinde pana la 36 de GB cu ajutorul unui card MicroSD. De asemenea tableta poate suporta si o cartela SIM cu numar si poate fi folosita, cu ajutorul unei casti Bluetooth si pe post de telefon, de exemplu atunci cand sunteti la volan, dar nu numai. Totodata tableta suporta diverse aplicatii, cum ar fi Skype, Facebook si Twitter, care va vor ajuta sa ramaneti conectati cu prietenii chiar si atunci cand nu sunteti la domiciliu sau in fata calculatorului.

Dimensiunile sale reduse (este subtire) si autonomia de 5 ore a bateriei, fac ca aceasta tableta sa va asigure tot ceea ce va doriti atunci cand iesiti la aer curat si vreti sa ramaneti conectati cu tehnologia.

In ceea ce priveste conectivitatea, aveti la dispozitie atat USB si Bluetooth, cat si conexiune Wi- Fi sau 3G. De asemenea tableta are incorporata si functia de GPS cu ajutorul careia veti reusi sa ajungeti intotdeauna mai rapid la orice destinatie.

Aveti la dispozitie si o camera foto buna, care are instalate anumite aplicatii care va permit sa creati efecte speciale sau amuzante pe fotografii, dar si jocuri si aplicatii de care se pot bucura chiar toti membrii familiei, fiecare putand descoperi ceva pe gustul sau.

tableta-allview-AX1-Shine-imagini

NO COMMENTS

Leave a Reply